Ylona Stouthart
Voorheen werkte Ylona als kapster en volgde ze de vooropleiding tot schoonheidsspecialiste. "Met mensen omgaan en hen mooi maken is altijd mijn drijfveer geweest. Het mooi maken van nagels ligt in het verlengde daarvan, dus heb ik daarvoor een opleiding gevolgd." Toen ze tevens erkend nagelstyliste werd, kon een eigen bedrijf niet uitblijven. De garage aan huis is daarom verbouwd tot een mooie, eigentijdse praktijkruimte. Ylona is onder meer gespecialiseerd in het aanbrengen van acrylnagels, French Manicure en sinds begin 2014 ook in het aanbrengen van wimperextensions.
De praktijkruimte
In de praktijk van Studio IMPRESS is het goed toeven. Het eigentijdse ontwerp, de comfortabele fauteuils, het gezellige kopje koffie en het onophoudelijke enthousiasme van Ylona maken iedere behandeling een waar uitje.
"Een nagel kan een sieraad zijn en als de persoon er ook zelf zorgvuldig mee omgaat en consequent nagelriemolie gebruikt, dan kun je er makkelijk 3 tot 4 weken mee toe." Ylona stelt hoge eisen aan haar werk: "De overgang naar de eigen nagel moet precies worden uitgevoerd, zodat uitgroei niet opvalt en de nagel moet zo zijn aangebracht, dat er geen lucht onderkomt en loslaat. Ik zie de klanten liever eens per maand dan eens per 14 dagen terug, want dan heb ik het niet goed gedaan of er schort iets aan de gebruikte producten."
Studio Impress | Swalp 6 | 8532 CC LEMMER | Tel.: 06 - 476 35 456
voor wimperextensions en nagels
IMPRESS
studio
Wist je dat...
...studio IMPRESS in het voorjaar 2014 alweer 6 jaar bestond? Om dat de vieren heeft de studio een nieuwe frisse make-over gekregen. Het interieur is nu weer helemaal fris en fruitig en helemaal van deze tijd. Want zeg nou zelf: waarom zouden alleen nagels en wimpers een frisse make- over krijgen?! Tot ziens in onze vernieuwde studio!