Wimper extensions
Iedere morgen fris en fruitig opstaan nog voordat je je make- up hebt aangebracht? Ieder moment van de dag vrouwelijk door mooie sprekende ogen? Het is nu mogelijk met wimperextensions! Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes van zijde die ‘one by one’ worden aangebracht/verlijmd aan de eigen wimperaanzet. Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: je zal er altijd super vrouwelijk uitzien en verzorgd uitzien met je lange, volle wimpers!
Veel gestelde vragen
Voel ik de extensions zitten? De extensions voel je niet zitten. Er zijn verschillende lengten en looks te verkrijgen ,zodat er voor iedereen een passende wimper is. De winperlijm is nagenoeg onzichtbaar en de wimpers blijven zacht en flexibel. Ik heb gevoelige ogen, zijn wimperextensions dan wel iets voor mij? De wimperextensions zijn gemaakt van een anti- allergische zijde. Wij verwachten van de extensions geen extra overgevoeligheden, ook niet als je gevoelige ogen hebt.
Prijzen
Wimperextensions zijn verkrijgbaar in twee looks: de natural look, waarbij de haartjes wat dunner zijn en de mascara look met dikkere vollere haartjes. Nieuwe set wimperextensions Nabehandeling in de 2e week Nabehandeling in de 3e week Nabehandeling in de 4e week NIEUW: 2d6d wimperextensions Nieuwe set 2d6d wimperextensions Nabehandeling in de 2e week Nabehandeling in de 3e week Nabehandeling in de 4e week Het verdient aanbeveling om minimaal 1 keer in de 3-4 weken een nabehandeling te plannen. Natuurlijk kan dit voor de een iets sneller en voor de ander wat later nodig zijn.
€ 70,00 € 20,00 € 30,00 € 40,00 € 80,00 € 30,00 € 40,00 € 50,00
Studio Impress | Swalp 6 | 8532 CC LEMMER | Tel.: 06 - 476 35 456
voor wimperextensions en nagels
IMPRESS
studio
Voorbeelden