French Pedicure
Ook teennagels mogen gezien worden. Zeker als ze door IMPRESS zijn voorzien van een French Pedicure of kleurgel. Omdat teennagels minder snel groeien is nabehandeling slecht één keer in de 8 - 10 weken nodig.
Manicurebehandeling
Wees lief voor uw handen en nagels en laat ze eens uitgebreid verzorgen tijdens een manicure behandeling bij IMPRESS. Vergeet niet dat de dagelijkse afwas en het huishouden hun sporen achterlaten. Gun het ze dus, maar uzelf zeker ook!
Gellac
Houdt u van gelakte nagels, maar baalt u ook zo ontzettend als uw lak slijt en bladdert? Dan is een behandeling met Gellac wellicht iets voor u: deze wordt op uw nagel aangebracht en uitgehard onder een lamp. Het resultaat is perfect 'gelakte' nagels, alleen steviger en de kleur is slijtvast! Voordelen van Gellac: Versterkt de eigen nagels Kleurvast Ideaal als base coat voor zwakke nagels Ook ideaal voor tenen: denk je eens in, zomers tot wel 8 weken mooie verzorgde teennagels! Bij een Gellac behandeling op de tenen krijg je standaard een kleine manicurebehandeling gratis erbij! perfect voor nagelbijters, ook voor mannen! Nabehandeling is één keer in de 3 - 4 weken nodig. Een nabehandeling bestaat uit het afweken van de gellac, zodat de eigen nagels niet beschadigen en vervolgens het aanbrengen van een verse laag Gellac.
Voet manicure
Uw voeten zijn minstens zo belangrijk als uw handen een ook deze mogen zo nu en dan verwend worden! Geniet van deze cosmetische behandeling voor uw voeten en loop tot in de puntjes verzorgd met 'happy feet' de salon weer uit.
Prijzen
€ 45,00 € 25,00 € 35,00 € 25,00 € 25,00
Andere nagelbehandelingen
Studio Impress | Swalp 6 | 8532 CC LEMMER | Tel.: 06 - 476 35 456
voor wimperextensions en nagels
IMPRESS
studio